Dorp 71 9860 Oosterzele
+32 09 362 57 84
TABLE >> Glazensets >> Schott Zwiesel >> 2310697000
Schott Zwiesel 2310697000
PDF pagina
(Wijn)glazenset 'Vina' uit Tritan®kristalglas
Eenvoudige vormen, daaraan kan je de reeks 'Vina' het allerbest herkennen. De glazen zijn mede hierdoor ideaal voor thuis of voor het gebruik in restaurants of hotels. Ze passen in elke type vaatwasser door hun standaardformaat en de grondstof waaruit ze gemaakt zijn, Tritan®kristalglas, maakt hen buitengewoon hard, zuiver, breukvast en vaatwasserbestendig. Tritan®kristalglas is een nieuw type kristalglas, dat werd bekomen door dankzij het gebruik van andere grondstoffen en het toepassen van andere productiemethoden. Set bestaande uit 12 wittewijnglazen, 12 rodewijnglazen, 12 waterglazen en 12 champagneglazen. Haal je er graag nog meer specifieke wijnglazen bij, dan kan dit met deze reeks, die bestaat uit 8 verschillende glazen.
Behoort tot de lijn :
VINA
  € 504,-
 (Promo tot 31/12/2019)
Vraag scherpste prijs aan
vergelijk  vergelijk
In de kijker
Eigenschappen:
Aantal stuks :48 delig
Nieuwsberichten
avril 2019
Een bot keukenmes is niet alleen een vervelende kwestie, maar ook onveilig!
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
Januari 2019
De geur van versgemalen koffie… Het maakt onze ochtend meteen goed. Dankzij Peugeot is dat vanaf nu dagelijkse kost: met de Paris Press maak je in een handomdraai versgemalen koffie. Het vernuftig ontwerp combineert een koffiemolen met een French Press, en dat alles met het gekende vakmanschap van Peugeot. De Paris Press ziet eruit als […]
lees meer...
Januari 2019
De Cosy & Trendy 'Authentic Cook' lijn heeft zijn naam zeker niet gestolen. De ouderwetse duurzaamheid in een hedendaags jasje!
lees meer...
Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
December 2018
Grote cheese-lover? Snij en serveer de heerlijkste kazen op de handige Party Cheese Board van Boska met magneetstrip. Met de bijgeleverde kaasmessen krijg je elke kaas klein!
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...
December 2018
Of je je vakantie nu doorbrengt in een vakantiehuis, met de camper of tent de natuur intrekt of per boot de zee wil temmen, de slimme en compacte kit van Opinel zal zeker van pas komen om ook buitenshuis met de beste materialen te koken. Pak letterlijk uit met een 3-in-1 keukenhanddoek in hoogwaardig microfiber, die […]
lees meer...